page_banner

Pro-med fesoasoani i le lalolagi atoa e tetee atu i le faama'i taumafaiga tetele i le tausaga talu ai

I le aso 6 Fep. Xinhua News na lipotia i le GLOBALink e uiga i Saina ua faʻalauteleina le gaosiga o pusa suʻega COVID-19 e faʻafetaui ai manaʻoga o le lalolagi.Wondfo ma isi atinaʻe ua saofagā e ofoina atu COVID-19 antigen suʻega pusa ma folafola lelei ma le aofaʻi, faʻamoemoe e lagolago le tau faasaga i le faʻamaʻi.
A'o fa'atupula'ia le mana'oga mo pusa fa'ata'ita'i, ua toe fetuuna'i e le Pro-med fa'atonuga a le aufaigaluega ma fa'afaigofieina le fa'aautomatika e fa'amautinoa ai le maufetuuna'i o le sapalai o oloa i le fa'amanatuga o le Tausaga Fou a Saina.

- I le avea ai ma se tasi o gaosi oloa sili ona tele o pusa, o Saina o loʻo faʻavavevaveina le gaosiga e faʻafetaui ai le maualuga o manaʻoga ma saofagā i taumafaiga a le lalolagi e tetee atu i faʻamaʻi, e oʻo lava i aso malolo o le Tausaga Fou a Saina.

- Ua vaʻaia e le au gaosi Saina le faʻateleina o oka mo pusa suʻega e faʻatatau i tua o le faʻamaʻi.

- O le tau auina atu i fafo o pusa suʻega COVID-19 na faia e Saina o le antibody detection na oʻo atu i le 10.2 piliona yuan (tusa ma le 1.6 piliona US tala) ia Tesema talu ai, o se siitaga e tusa ma le 144 pasene mai le masina talu ai.

Pro-med o se tasi o gaosiga sili ona tele o pusa, O loʻo matou faʻavaveina le gaosiga e faʻafetaui ai le maualuga o manaʻoga ma saofagā i taumafaiga a le lalolagi e tetee atu i faʻamaʻi, e oʻo lava i aso malolo o le Tausaga Fou a Saina.

FA'ATO'I I LE MANA'O

Ua vaaia e le au gaosi Saina le si'itia o oka mo pusa su'ega i tua o le fa'ama'i. O le tau fa'atau atu o pusa fa'ata'ita'i COVID-19 na faia e Saina na o'o atu i le 10.2 piliona yuan (e tusa ma le 1.6 piliona tala Amerika) ia Tesema talu ai, o se si'itaga o e tusa ma le 144 pasene mai le masina talu ai, e tusa ai ma faʻamaumauga mai le General Administration of Customs of China.

Faʻafetai i le tuʻufaʻatasia sapalai filifili mo COVID-19 antigen suʻega kits gaosiga i Saina, o kamupani i le atunuʻu o loʻo i ai le lelei ma le mafai e faʻateleina le gaosiga gafatia e faʻamautinoa ai le sapalai o le lalolagi.

Ua sauni foi le Beijing Pro-med."Matou te faʻaleleia le tulaga otometi, faʻaleleia meafaigaluega ma faʻaopoopo le tele o laina gaosiga e faʻateleina ai le gaosiga gafatia," o le tala lea a Xie."O le a tali vave le kamupani ina ia mautinoa le tuʻuina atu i taimi uma pe a oʻo mai se oka e tusa lava po o le a le eseesega o le taimi."
Kilikihttps://www.youtube.com/watch?v=dgWyv9oYIyMe matamata i le lipoti.
#COVID19 #RacingForLife #antigentest


Taimi meli: Mati-11-2022